Portfolio blogger

Portfolio hírek

Magamról

Ez a Tappancs Állatvédő Alapítvány (www.tappancstanya.hu) önkénteseinek blogja. Ha érdekel egy állatmenhely és önkénteseinek élete belülről, a legjobb helyen jársz :)

Friss topikok

2011.08.14. 13:10 Tappancstanya

Új kutyám van

Két nappal ezelőtt ilyenkor még nem gondoltam, hogy új kutyám lesz. Persze csak ideiglenesben van nálam, de mégis eléggé meghatározó lett itthon.

Péntek délután egy megbeszélésre mentem, és egy kb. 6 hetes fekete kis kölyökkutyával tértem haza. A kiskutyát aznap délelőtt egy volt Tappancsos találta a Stefánián, mást nem tudott vele tenni, mint bevinni Éva virágüzletébe. A menhelyen rengeteg a kutya, közel háromszázan vannak, oda nem mehetett. Aki megtalálta Pesten él, így ő sem vihette magával. Ilyenkor mindig a csodára várunk, hogy valahogy megoldódjon a helyzet. Mivel ez a kutya méretben is meg korban is kicsi, most én próbáltam be, mit szól hozzá a saját, és hazavittem. Nem örült neki, de elfogadta a helyzetet. Most egyáltalán nem vesz róla tudomást, miközben kitüntetett figyelmet fordít felém. Most mindketten a túléléslére játszanak, ki-ki a maga módján. A kicsi ösztönösen alkalmazkodik, az öregből meg nagyon szófogadó és jókutya lett. Egyelőre ennyi az egész történet hozadéka.

No meg az, hogy a szóbanforgó hathetes kistörpe, Mogyoró egyelőre lakhat valahol. Neki ez maga az élet, ebben a korban még az anyja mellett lenne a helye, az utcán teljesen esélytelen a túlélése.

Szólj hozzá!

Címkék: kutya mogyoró gazdikereső ideiglenes kutyatartás


A bejegyzés trackback címe:

https://tappancsos.blog.hu/api/trackback/id/tr463152419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása