Portfolio blogger

Portfolio hírek

Magamról

Ez a Tappancs Állatvédő Alapítvány (www.tappancstanya.hu) önkénteseinek blogja. Ha érdekel egy állatmenhely és önkénteseinek élete belülről, a legjobb helyen jársz :)

Friss topikok

2010.05.25. 19:45 skitty

Segíts Te is az állatokon, hogy angyalok lehessünk!

Sok embert megérintenek a kidobott, elhagyott, menhelyen élő állatok. Sok ember hiányolja azt, hogy kemény kézzel lépjünk fel az állatok bántalmazása ellen.
Sokan tennének valamit értük, de nincs lehetőségük. Nekem lehetne.
Ha Te is így gondolod, és egyetértesz a terveimmel, kérlek szavazz rám, hogy végre tehessünk valamit értük! Azokért az állatokért, akikért mi tartozunk felelősséggel, és csak mi védhetjük meg őket.
 
Hogyan segíthetsz?
Ahhoz, hogy szavazni tudj rám a Facebookon, a Vodafone Felelősségvállalás oldalán meg kell nyomnod a „like” gombot. Ez nagyon fontos, különben nem látják a rám leadott szavazatokat!
Ha tetszik az elképzelésem, akkor like-old azt a Vodafone Felelősségvállalás üzenőfalán!
Minden tetszik/like kattintás egy szavazatot ér!
Lehetőség szerint küldd tovább a linket ismerőseidnek is!
 
Köszönöm!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tappancsos.blog.hu/api/trackback/id/tr112031054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása