Portfolio blogger

Portfolio hírek

Magamról

Ez a Tappancs Állatvédő Alapítvány (www.tappancstanya.hu) önkénteseinek blogja. Ha érdekel egy állatmenhely és önkénteseinek élete belülről, a legjobb helyen jársz :)

Friss topikok

2010.05.25. 19:47 skitty

Jelentkezés Főállású Angyalnak

Főállású angyalként a védtelen és kiszolgáltatott állatokról szeretnék gondoskodni.
Szükség van egy olyan szervezetre, amely fő céljának tartja a felelős állattartás eszméinek eljuttatását az emberekhez és egy szorosabb együttműködés kialakítását a hatóságokkal.
Ebből a célból alapítottuk meg 2007. decemberében a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány keretein belül a Tappancs Állatvédelmi Őrszolgálatot, mely a megkínzott vagy elhanyagolt állatokon segít.  Az elmúlt évek alatt sok állatot mentettünk meg állatbarát önkéntesek segítségével.
Szeretnék még több elhagyott és bántalmazott állatot a szárnyaim alá venni és a csapat koordinátoraként megszerzett tapasztalatokat az önkénteseim számára átadni. 
A jövőben ezt képzelem el hivatásomnak, így szeretnék egy lehetőséget kapni arra, hogy bebizonyítsam, alkalmas vagyok rá.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tappancsos.blog.hu/api/trackback/id/tr412031061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása