Portfolio blogger

Portfolio hírek

Magamról

Ez a Tappancs Állatvédő Alapítvány (www.tappancstanya.hu) önkénteseinek blogja. Ha érdekel egy állatmenhely és önkénteseinek élete belülről, a legjobb helyen jársz :)

Friss topikok

2011.08.16. 23:38 Tappancstanya

Erdőt is jártunk

Reggel az előző naphoz képest egy kicsivel barátságosabban köszöntötték egymást az öreggel. Összeszimatolás, bökdösés az orral, lagymatag csóválás. 

Utána lementünk a Tiszapartra sétálni. Mogyoró annyira fellelkesült, hogy idő előtt vissza kellett jönnünk, mert ki akart ugrani a kezemből. Nagy érdeklődéssel figyelte a fákat, a vizet. Ahogy visszaértünk a betonjárdás utcákba újra együttműködő volt, csak figyelte a kutyát és a környezetet.
A délutáni séta alatt is izgett-mozgott, de akkor csak testhelyzetet kellett váltani, mert jól akart látni előre. Egyébként napról napra izmosabb, erősebb.
 
A mai menü tejszínes rakott cukkini, főtt csirkehús, joghurt, némi kölyöktáp. A nap termése rengeteg pisis holmi és 3 egészséges kutyakaki.

Szólj hozzá!

Címkék: mogyoró


A bejegyzés trackback címe:

https://tappancsos.blog.hu/api/trackback/id/tr963159133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása